NEW BORN | PREGNANCY

LOVE | FAMILY

Klik op één van de pakketten voor meer informatie

MIJN VERSCHILLENDE PAKKETTEN

PORTFOLIO

MATERNITY

€265,-

1 uur fotografie
25 foto's
harmonicaboekje

NEWBORN

€265,-

1 uur fotografie
25 foto's
harmonicaboekje

FULL PACKAGE

€475,-

2 uur fotografie
50 foto's
harmonicaboekje

SHOOT BOEKEN

PACKAGES

EXTRA OPTIES

+  Jullie unieke fotoalbum.

+  Voor ieder uur extra fotografie reken ik 150,- euro
(inclusief nabewerking).

+  Voor locaties buiten de Drechtsteden wordt er 0,35 cent per gereden kilometer in rekening gebracht.

+ Bij bestellen 7,50 per foto.


+ Alle prijzen zijn inclusief BTW.


"Sophie is naast een leuk en lief persoon, ook een geweldige fotografe. Zowel in de voorbereiding, als tijdens de shoot, als in de nabewerking is ze fijn om mee te communiceren, flexibel en een perfectionist in haar werk. Heel blij met de eindresultaten van de shoots! Nogmaals bedankt Sophie <3"

- Floor

LOVE LETTERS

"Sophie heeft op een bijzondere wijze mijn zwangerschap vast kunnen leggen. Ze denkt mee om de beelden te maken zoals jij deze wilt. We hadden ook een newborn shoot bij haar geboekt en ook deze shoot heeft onze verwachtingen overtroffen. Beide shoots in dezelfde stijl, maakt dat het een heel mooi geheel is geworden."

- Sam

LOVE LETTERS

"Sophie was erg enthousiast tijdens onze zwangerschapsshoot en was erg goed voorbereid! Ons zoontje van 1,5 jaar moest wat geënthousiasmeerd worden. Sophie bleef geduldig, had speeltjes bij zich en was aan het einde zijn grootste vriendin! De foto's zijn echt schitterend geworden!"

- Anniek

LOVE LETTERS

"Een hele mooie fotoreportage mogen ontvangen! Onze zoon was tijdens de shoot wat onrustig, maar Sophie wist toch het juiste moment vast te leggen. Heel fijn dat zij ruim de tijd voor ons had genomen. We zijn enorm blij dat we deze kostbare herinnering zo mooi hebben laten vastleggen."

- Rosanne

LOVE LETTERS

"Sophie heeft prachtig werk verricht met onze zwangerschapsshoot. Ze nam de tijd en gaf mij een vertrouwd en veilig gevoel. Ik ben zelfs heel erotisch op de foto gegaan en normaal gesproken voel ik mij hier niet prettig bij. Ze is creatief en laat je meedenken in het gehele proces."

- Wendy

LOVE LETTERS

"Super tevreden! Sophie stelt je op je gemak en heeft echt oog voor detail!
Je kan echt merken dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. We kregen snel al een voorproefje en de foto’s lieten ook niet lang op zich wachten. Super blij met het resultaat!!"

- Ivana

LOVE LETTERS

PORTFOLIO