PACKAGES

De liefde tussen jullie voor altijd vereeuwigen door de momenten te vangen en vast te leggen is wat ik het liefste doe. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot aan de champagne 's avonds laat.

WEDDING

BRONZE

SILVER

GOLD

€1595,-

€2.195,-

€1.895,-

EXTRA OPTIES | INFORMATIE

+ Een pre wedding shoot om te gebruiken voor jullie 'save the date' kaart.
+ Voor ieder uur extra reken ik € 150,- (inclusief nabewerking)
+ 1 week levertijd van de foto's à € 250,-
+ Een upgrade naar een luxe trouwalbum
+ Voor locaties buiten de Drechtsteden wordt er 0,35 cent per gereden kilometer in rekening gebracht.

+ Alle prijzen zijn inclusief BTW & exclusief reis- en verblijfkosten.BROCHURE AANVRAGEN

6 uur fotografie
300+ foto's
trouwalbum

10 uur fotografie
600+ foto's
trouwalbum

8 uur fotografie
450+ foto's
trouwalbum

PACKAGES

A LOVE STORY YOU
WHERE YOU DREAMED OF...

De liefde tussen jullie voor altijd mogen vereeuwigen door de momenten te vangen en vast te leggen; dat is wat ik het liefste doe. Van het moment dat jullie elkaar voor het eerst zien tot aan de champagne 's avonds laat.

Bekijk weddinglookbook

"Sophie heeft onze trouwdag vol liefdevolle momenten zo goed vastgelegd.
In een eigen ongedwongen stijl met oog voor elk moment."

- Rienk & Esther

LOVE LETTERS

"Sophie is echt een topper in haar vak. Ze neemt de tijd voor je, is duidelijk in wat je mag verwachten van haar en denkt graag mee. Over de foto's is iedereen het erover eens, die zijn heel mooi geworden!!"

- Manuel & Esmée

LOVE LETTERS

"Sophie is een toffe jonge fotograaf met oog voor detail. Ze maakt spontane beelden en werkt met mooie belichting in de nabewerkingen. Zowel portret als reportages doet ze met passie en enthousiasme!"

- Atelier Victors

LOVE LETTERS

"Samen met Sophie hebben we beeldmateriaal geschoten voor trouwen bij Tasman. De samenwerking was heel fijn, vlotte communicatie en een super eindresultaat. Heel erg bedankt voor je tijd en mooie foto's!"

- Iris van der Weijde

LOVE LETTERS

"Sophie heeft een prachtige fotoshoot op ons jacht Semifinca georganiseerd. Ze heeft oog voor detail en haalt het beste in het bruidspaar naar boven."

- Cindy Moesker

LOVE LETTERS

THIS COULD BE THE START
OF A BEAUTIFUL DAY!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
De liefde vastleggen is wat ik het liefste doe.
Vul onderstaand formulier in voor een (aan)vraag.

Aanvraag indienen

BEDANKT VOOR JE AANVRAAG!
IK NEEM ZO SPOEDIG MOGELIJK CONTACT OP.

WHAT TO EXPECT?

CHAPTER 01: SEND ME YOUR LOVE STORY

Vertel me alles over jullie liefdesverhaal via mijn contactpagina of stuur jullie liefdesbrief naar info@sophieslurink.nl. Ik zal jullie brief met liefde beantwoorden, waarbij jullie een brochure ontvangen waar jullie meer informatie kunnen vinden.

CHAPTER 02: LET'S MEET UP

Ik kan niet wachten om al jullie liefdesverhalen te horen tijdens een kennismakingsgesprek. Over hoe jullie bij elkaar zijn gekomen tot aan de grote dag aan toe. Elkaar beter leren kennen zorgt ervoor dat jullie je meer op jullie gemak voelen voor mijn lens, wat zich uit in sprankelende foto’s.

CHAPTER 03: ARE YOU SAYING "I DO'?

Jullie hebben mij gekozen als jullie bruidsfotografe. Ik kan niet wachten om jullie liefde voor altijd te mogen vereeuwigen. Ik zal jullie de bruiloft laten herinneren, zoals deze echt was. Voordat ik jullie trouwdatum met een gouden pen in mijn agenda zet heb ik een handtekening nodig op onze overeenkomst en dient er een aanbetaling gedaan te worden. Is dit gelukt? Dan staat de datum met grote letters in mijn agenda genoteerd!

CHAPTER 04: IT'S ALL ABOUT THE DETAILS

Een paar weken voordat de grote dag aanbreekt, hebben we nog een call om alles door te nemen. Ik zal jullie o.a. vragen of er nog speciale dingen zijn die jullie heel graag vastgelegd willen hebben en eventuele andere wensen.
I love to hear all about it!

CHAPTER 05: THE DAY OF THE WEDDING

De grote dag is aangebroken! De dag waarop jullie je met elkaar gaan verbinden. Tijdens de love shoot laat ik jullie stralen van geluk door de liefde met elkaar te vieren door samen te dansen, te lachen en vooral door julliezelf te zijn. Ik vang jullie spontane en hartverwarmende momenten. Hier en daar zal er een traantje worden gelaten, wordt er gezongen en gedanst, want het is immers een belangrijke dag. Deze details zijn niet te missen. Net als de trouwringen en een mooi gedekte tafel, deze zullen ook gevangen worden door mijn lens. Als fotografe gedraag ik me als een gast, waardoor jullie geen last van mij zullen hebben tijdens deze dag.

CHAPTER 06: REMEMBER YOUR BIG DAY

Het nagenieten van de grote dag kan beginnen. Ik kan niet wachten om de foto’s aan jullie te laten zien. Jullie vast ook niet en terecht! Daarom stuur ik binnen 3 dagen na de bruiloft een sneak preview in jullie mailbox. Binnen 2 maanden ontvangen jullie de door mij bewerkte foto’s in hoge resolutie in een online galerij, welke gedeeld kan worden met jullie dierbaren.

Als dank voor jullie vertrouwen in mij krijgen jullie een gepersonaliseerde usb-stick met luxe bewaardoos cadeau.

CHAPTER 07: MEMORIES TO CHERISH 

Wat een prachtige dag was het op jullie bruiloft, de liefde en emoties spatten ervan af. Nu jullie alle foto’s hebben ontvangen kan het nagenieten gaan beginnen!

Jullie liefdesverhaal in een tijdloos trouwalbum, waarin jullie kunnen terugkijken op jullie dag. Ik ontwerp de albums persoonlijk in een romantische, elegante en tijdloze stijl. De albums worden in Griekenland handgemaakt op een luxueuze en exclusieve manier met echt vakmanschap.